spacer.png, 0 kB
15. gorski tek na Ratitovec PDF Natisni
Prispeval: Brane Čenčič
ponedeljek, 16. avgust 2010

Nočno dogajanje pred tekom je povzročilo, da ni bilo kakšnega spanca. K sreči je dež tik pred pričetkom naših zadnjih jutranjih priprav ponehal. Zaradi razmočene proge so bile razmere za tek nekoliko težje, po drugi strani pa je bilo ozračje prijetno ohlajeno. Prvi so se podali na zahtevno preizkušnjo tekmovalke in tekmovalci v mladinskih in članskih kategorijah. Konkurenca je bila močna saj se je tekmovanja udeležila večina najboljših slovenskih gorskih tekačev. Pohvalimo se lahko z udeležbo tujih tekačev in sicer z enim iz Anglije in enim iz Nizozemske. Tudi v otroških kategorijah smo lahko z udeležbo zelo zadovoljni, saj jih slabo jutranje vreme ni odvrnilo od nastopa. Prav tako sta na tem teku nastopila dva nadobudna tekača iz  Nizozemske. Naša letošnja novost, ekipni rekreativni tek je pritegnil k udeležbi štiri ekipe. Upamo, da je to prava stvar, ki jo nudimo tekačem in tekačicam ter bo v prihodnje udeležba še večja. Upamo, da ste bili z organizacijo teka zadovoljni vsi udeleženci, mi se trudimo in se bomo tudi v bodoče, da bi vam bilo v naši sredini čim prijetneje.

Se vidimo na 16. teku na Ratitovec.

Rezultati:

Tek na Ratitovec - rezultati državno prvenstvo