glava
Pravno obvestilo

Pogoji uporabe in omejitev odgovornosti.

Vse informacije na spletnem mestu Atletskega društva Železniki, http://www.atletsko-drustvo-zelezniki.si/ (v nadaljnjem besedilu spletne strani) so, če ni drugače določeno, informacije javnega značaja. Vse informacije, ki so vključene ali dosegljive s te spletne strani, se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila.

Atletsko društvo Železniki (v nadaljnjem besedilu: ADŽ) deluje z največjo skrbnostjo pri objavi informacij in skrbi za njihovo pravilnost in ažurnost. Njena kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake na informacijah je popolnoma izključena in ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na spletnih straneh ADŽ.

Dokumenti objavljeni na spletni strani nujno ne zajemajo in natančno ne reproducirajo vsakega uradnega besedila posameznega dokumenta. Kazenska in civilna odgovornost ADŽ za napake je izključena in ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti,ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnega napačnega materiala.

ADŽ priporoča uporabniku, da če sprejema pomembno ali celo nepopravljivo odločitev na podlagi podatkov, ki so objavljeni na našem spletnem mestu, preveri podatke pri pristojnem organu ADŽ. ADŽ ne odgovarja kateremukoli uporabniku spletne strani za nikakršno posredno ali neposredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko nastale zaradi tehničnih težav,oziroma nezmožnosti uporabe spletnih servisov.

Vsebina izjave o omejitvi odgovornosti se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave in strinjanja uporabnikov.

Atletsko drustvo Železniki
Atletsko drustvo Zelezniki